Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Thomas Lee Bitcoin U Dönüşü İçin Ağustosu İşaret Etti

Fundstrat Global Advisors kurucu ortağı Thomas Lee
geleneği bozdu ve CNBC’ye altı ay içinde bir boğa işaretinin geri dönebileceğini düşündüğünü söyledi.

Yayınla yapılan röportajda, bir Bitcoin boğa olarak bilinen Lee, Ağustos ayında Bitcoin’de U dönüşü görüleceğini iddia etti ve “İzlenecek anahtar sayının 200 günlük hareketli ortalama olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Bitcoin Ağustos ayına kadar 4.000 $ üzerinde tutunursa, 200 günlük [hareketli ortalama] seviyesini geçecek, Bitcoin teknik olarak bir boğa piyasasına döndüğü gibi görünmesi için gerekli zamanın beş ila altı ay olduğunu düşünüyorum.”

Kasım ayının ortalarında Bitcoin Cash’in (BCH) çekişmeli sert çatalına atıfta bulunan Lee, “Bence gerçekten onarılması gereken zararın 6.000 $ ‘dan 3.100 $’ a düşmesi olduğunu düşünüyorum:

“Bu olayın Yatırımcının güvenini ve pazardaki dinamikleri gerçekten baltaladığını düşünüyorum.”

Son zamanlarda bildirildiği gibi, Bitcoin yatırımcılara Şubat ayına kadar ortalama getiri artışı yüzde 0.5 civarında bir getiri sağlamaya başlamıştı. Bu ayki sayı küçüldü, günlük rakamlar yüzde 0,2’ye yaklaşırken, bazılarında taze ayı piyasası düşüşünün yakın olacağını düşünmeye yol açtı.

Aralık 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $ ‘a yükseldiği için, Bitcoin tarihinin en uzun ayı piyasasını gördü ve müteakiben düşük fiyat ortalaması 3.100 doların üstüne çıktı.

Aralık ayında, diğer piyasa analisti Tone Vays daha yoğun bir uyarı verdi; bu durum düşüş eğilimi kesin olarak sona ermeden BTC / USD’nin 1.000 $ ‘a düşmesini öngördü.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Bitcoin'de ayılar yenildi!

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com