Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 2 Mart

Sosyal medya devi Facebook, Instagram, Facebook Messenger ve WhatsApp’ı tek bir çatı altında birleştirmeyi amaçlayan kripto projesinin başarısı için 2,7 milyardan büyük kullanıcı tabanından yararlanmayı planlıyor.

New York Times’ın kaynaklarına göre, kripto para birimi, üç büyük fiili para birimlerine sabitlenecek olan bir stabilcoin olacak. Bu proje büyük kitleleri dijital para birimi ile tanıştıracak ve kullanıcıların bu kripto para birimleri için olumlu fikirlere sahip olmasını sağlayabilir.

Perakende yatırımcılar, uzun vadeli ayı piyasası nedeniyle kripto alanına girme konusunda şüpheci olsalar da, kurumsal oyuncular yatırım yapmak için mevcut düşük değerleri piyasada kullanıyorlar.

Bloomberg, Singapur’un 100 milyar ABD Doları’ndan fazla varlığa sahip Singapur Devlet Yatırım Şirketi’nin (GIC) kripto takası Coinbase’in E Serisi sermaye finansmanı yatırımcılarından biri olduğunu bildirdi. Bu kadar büyük yatırımcıların girişi, kripto alanının geleceği için iyi bir haber.

Herhangi bir yeni teknolojinin yaygın kabul görmesi zaman alır. Blok zinciri teknolojisi için kullanım durumları yelpazesi arttıkça, JPMorgan Chase’in blok zinciri mükemmellik merkezi başkanı ve yöneticisi Christine Moy, daha büyük bir şeye dönüşeceklerini söyledi.

BTC / USD


Bitcoin (BTC) 27 Şubat’ta düşüş trendine dokunarak yükseliş için olumlu bir işaret oldu. Fiyat her iki hareketli ortalamanın üzerinde kaldığı sürece, kademeli olarak 4,255 $ ‘a yükselme olasılığı artacaktır.

Şu anda, 50 günlük SMA sabit, ancak 20 günlük EMA yükselmeye başladı ve RSI da pozitif bölgede yer alıyor, bu da boğaların kısa vadede üstünlük kazandığını gösteriyor.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 28 Eylül 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

4,255 $ ‘lık bir kırılma çift dipli bir formasyonu tamamlayacak. Bu kurulumun asgari hedefi 5,273,91 $ ‘dır. Bu nedenle, trader’ların kalan pozisyonu 4.255 $ ‘ın üzerinde bir kapanışta (UTC zaman dilimi) almasını öneririz.

Şimdilik, traderlar uzun pozisyonlarındaki stopları 3236.09 $ seviyesinin hemen altında tutabilirler.

Bununla birlikte, eğer boğalar BTC / USD çiftini 3.900 Doların üzerine çıkaramazsa, 50 günlük SMA’ya ve altına 3.355 Dolara düşebilir. Fiyat 3,236.09-3,355 $ destek bölgesi altına düşerse düşüş eğilimi devam edecek.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com