Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 21 Şubat

Milyarder yatırımcı Tim Draper, kripto ve nakit para birimlerinin rollerini beş yıl içinde tersine çevireceğine inanıyor. Draper’a göre nakit çoğunlukla suçlular tarafından kullanılacak, kripto para birimleri ise normal günlük işlemler için kullanılacak.

Tesla CEO’su Elon Musk, “kripto, kağıt paralardan daha kullanışlı bir değer aktarma yolu” dedi. Bitcoin’in yapısını övdü, zekice olduğunu belirtti.

Kripto para birimlerinin geleceğinden emin olan tek kişi Musk ve Draper değil. Milyonlarca yatırımcının eToro tarafından yapılan bir araştırmasında, ankete katılanların yüzde 43’ü ABD borsalarına kripto para birimi borsalarından daha az güvendiklerini söyledi.

Peki, bu kripto pazarına dalmak için iyi bir zaman mı? Grafiklere bakalım ve öğrenmeye çalışalım.

BTC / USD


Bitcoin (BTC), 18 Şubat’ta düşüş eğilim çizgisinin üzerinde kapandı ve önceki analizde sağlanan satın alma önerimizi tetikledi. Risklerimizi en aza indirmek için istenen bütçenin sadece yüzde 30’unu satın almayı önerdik. Kalan miktar, önde gelen kripto para birimi 4,255 ABD Dolarının üzerine çıktığında eklenebilir.

Düzelme devam ederse, 4,255 $ ‘lık bir ralli muhtemel olacaktır. Bu seviyenin üzerinde, BTC / USD çifti, 5,273,91 $ hedefine sahip çift dip modelini tamamlayacak.

Tersine, eğer parite mevcut seviyelerden aşağı inerse, aşağı yönlü çizgide ve altında hareketli ortalamalarda destek bulacak. Bu destek seviyelerinin dökümü, zayıflığı gösterecek ve sanal para birimini düşük seviyeye çekebilir. Düşüş trendi ile 3.236.09 $ ‘ın altına düşebilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin için Yeni Hedef 170 Bin Dolar Olabilir mi? BTC Günlük Fiyat Analizi Bitcoin Yorum

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com