Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Tim Draper, Kripto’nun Kanunlaşacağını, Beş Yıl Sonra Sadece Suçluların Nakit Kullanacağını Tahmin Ediyor

Milyarder yatırımcısı ve Bitcoin (BTC) boğası olarak bilinen Tim Draper beş yıl içinde, kripto evrensel olarak yaygınlaştıkça yalnızca suçluların nakit kullanacağını savundu. Draper iddialarını, 18 Şubat’ta Amerikan finans TV kanalı ile röportajında yaptı.

Nakit paranın beş yıl içinde gülünç hale geleceğini ve kullanılmayacağını öngören önceki ifadelerini yineleyen Draper, kripto kullanan suçlular blockchain üzerinden takip edilebildiğinden, suçlulardan başka kimsenin nakit kullanmaya devam edemeyeceğini belirterek, öngörüsünü yeniledi.

Dedi ki:

“Suçlular sadece parayla çalışmak isteyecekler, çünkü Bitcoin’i kullanmaya çalışan herkes yakalanır.”

Ağustos 2018’de, ABD İlaç Enformasyon İdaresi’nin (DEA) bir ajanı, blok zinciri suçluları tanımlamak için bir imkan sağladığı için insanların kripto kullanmayı tercih ettiğini belirtti.

Röportajda Draper, bankadaki parasının Bitcoin’deki parasından daha az güvenli olduğuna inandığını söyledi. Draper, “Bankam sürekli olarak bir saldırı altında” dedi ve bugüne kadar, hiç kimsenin Bitcoin’in blok zincirini hackleyemediğini belirtti.

Bitcoin’in bir dolardan daha güvenli olduğunu iddia eden Bitcoin milyarder, geleceğin Bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile ilgili olduğunu ve zamanda geriye gitmenin bir anlamı olmadığını savunarak, Bitcoin’den kazanma ile para kazanmayı karşılaştırdı.

Ne kadar kripto tuttuğunu sorduğumda Draper kısa bir yanıt verdi: “çok”.

Draper’ın son açıklaması, mevcut finansal sistemin terörizm ve suçlar için muhtemelen blockchain teknolojisden çok daha avantajlı olduğunu söyleyen genç Bitcoin milyoneri Jeremy Gardner’ın duruşunu tekrarladı.

Geçen yıl kasım ayında, Tim Draper, Nisan 2018 de Bitcoin’in 2024’ye kadar 250.000 $ ‘a yükseleceği yönündeki öngörüsünü yineledi. Bu arada, Bitcoin son zamanlarda önemli bir büyüme kaydetti.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Bu hafta borsa ve döviz kazandırdı, altın kaybettirdi

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com