Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Analiz Yorum 15 Şubat

Bitcoin Yorumları

Piyasa verileri HitBTC tarafından sağlanmaktadır.


Kripto para birimlerinin en önemli eleştirmenlerinden biri olan, Amerika Birleşik Devletleri bankacılığı devi JPMorgan Chase CEO’su, “JPM Coin” olarak adlandırılan kendi kripto para biriminin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu durum, birçok kişinin teknolojiyi anlamadan eleştirdiklerini açıkça gösteriyor. Ancak potansiyelini anlayınca, kolayca sistemin bir parçası oluyorlar.

Piyasa geliştikçe, kripto para birimleri kendi arasında farklılaşacaktır. Sunulacak somut bir şey bulunmayan Token, güçlü bir kullanım durumunda olan diğer kişilerin yatırımcılarını ödüllendireceğinden ötürü, bir yandan da düşecek. Dijital Para Grubu ve
Grayscale Investments ın kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, çoğu dijital tokenin “sıfıra gideceğine” inanıyor.

İngiliz ekonomik ve finansal tarihçisi ve 14 kitabın yazarı olan Niall Ferguson, Bitcoin’in dijital altın olarak görülmesinin olası olduğunu, çünkü performansının diğer herhangi bir varlık sınıfı ile ilişkili olmadığını söyledi. Ancak, para birimlerinin yerini tamamen kripto para birimleri olarka görmüyor.

Pek çok haberi olumluya çevirerek, bitcoin satın almak için iyi bir zaman mı? Hadi bulalım.

BTC / USD


Geçen hafta boyunca Bitcoin (BTC) düşüşteydi. Düşüş keskin olmasa da, mevcut seviyelerde talep eksikliği göstermektedir. Her iki hareketli ortalama da sabitti ve RSI nötr bölgede, bu da muhtemel bir konsolidasyona işaret ediyor.

BTC / USD çifti düşüş trendinin dışına çıkarsa, bir dizi bağlı alım satım işlemi görüşümüz geçersiz olacaktır. Düşüş trendi çizgisinin üstünde 4,255 $ ‘lık bir yükseliş olası. Bu seviyede güçlü bir direnç bekliyoruz. 4,255 dolara sıçrama olursa, 5,273,91 dolarlık bir hedefi olan çift tabanlı bir grafiği tamamlayacaktır.

Ayılar dijital para birimini 20 günlük EMA’nın altına düşürürse 3,355 Dolara ve bunun altında 3,236,09 Dolar mümkün. Yılın en düşük seviyesinin kırılması düşüş trendini hızlandıracak ve 3.000 $ ‘a ve altında 2.600 $’ lık düşüşe neden olabilir.

Bir alım önermeden önce fiyatın hem hareketli ortalamaların hem de düşüş trendinin üstünde kalmasını bekleyeceğiz.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Ada Coin Yorum, Ada Coin Fiyat, Cardano Ada Coin Analiz 2024, Ada Cardano Coin Ne Kadar?

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com