Pazar, Nisan 21, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Zhao’dan Bitcoin yorumu: Henüz hiçbir şey görmediniz!

En büyük kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao, bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıtta “Henüz başlangıcın başındayız.” dedi.

Bitcoin milyarderi Changpeng Zhao’nun kripto para treninin kaçtığını düşünenler için cesaret verici bir mesajı var. Zhao’ya göre Bitcoin devrimi, hala başlangıcın başında.

Kripto para borsası Binance’in kurucusu Zhao, bunları söylerken 2013 yılında, Bitcoin henüz emekleme evresindeyken yatırım yapmış olmayı dileyen bir Twitter kullanıcısına yanıt veriyordu.

2013’te Bitcoin, 13 dolar ile 947 dolar arasında işlem görüyordu.

Zhao, verdiği yanıtta “2013’te ben de ‘kahretsin, çok geç kaldım. Keşke diğerleri gibi erken başlayabilseydim’ derdim ve şimdi o zaman duyduğum şeyi söyleyeceğim. Hala erken dönemdeyiz, başlangıcın başındayız.” ifadelerini kullandı.

Twitter’daki bu sohbet, kripto para platformu ShapeShift’in CEO’su Erik Voorhees’in bir tweet’iyle başladı. Voorhees, tweet’inde Zhao’dan ve Binance’in başarısından övgüyle söz ediyordu.

Zhao da Voorhees’in bu övgüsüne, Voorhees’le 2013 yılında tanışmasının kariyerinde bir dönüm noktasında olduğunu ve kendisine ilham verdiğini söyleyerek karşılık verdi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com