Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

NYSE’nin Bitcoin platformu Bakkt’tan yatırımcılarına kötü sürpriz


ICE’nin CEO’su, açılış tarihiyle ilgili yaptığı son açıklamada kötü bir sürprizle geldi. Kripto para piyasası katılımcıları, 2018 yılından bu yana ICE’nin kripto para platformu Bakkt’ın açılışını bekliyor. Platformun açılışının fiyatlara etki yapacağı beklentisi var.

Geçen yıldan bu yana Bakkt’ın açılmasını bekleyen kripto para piyasası katılımcıları, biraz daha bekleyecek gibi görünüyor.

Intercontinental Exchange’in (ICE) CEO’su, şirketin dijital varlık platformu Bakkt’ın açılış için 2019’un sonlarında hazır olacağını düşünüyor.

CEO Jeff Sprecher, bu açıklamayı yakın zaman önce gerçekleştirilen ICE’nin 2018’in tamamı ve dördüncü çeyrek finansal sonuçlarını kapsayan konferans görüşmesi sırasında yaptı.

Sprecher, şirketin dijital varlık platformunun piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere stratejik girişimler için 1 milyar dolar harcama yapıldığını açıkladı.

ICE, New York Borsası ile birlikte 23 önde gelen borsayı yönetiyor.

Şirketin CFO’su Scott Hill, mevcut finansal performansa dayanarak Bakkt’ın getireceği harcamalarla ilgili beklentilerini detaylandırdı:

“Ve son olarak, Bakkt’taki yatırımımız ilk çeyrekteki finansal performans tahminine dayalı olarak 20 – 25 milyon dolar arasında gider yaratacak. Bakkt’taki gelişmeleri ve yıl ilerledikçe yatırım seviyesini güncelleyeceğiz.”

Sprecher ise daha sonra Bakkt’ın ICE’nin alışılageldik iş yapma biçiminden çok farklı bir şekilde organize olduğunu belirterek “Bu yılın sonlarında piyasaya sürüleceğini göreceğimizi düşündüğüm bir altyapı oluşturma konusunda çok başarılılar.” dedi.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum Analiz 2 Mart

Sprecher Bakkt’ın kendi ofisleri, yönetim ekibi ve altyapısı olduğundan dolayı ICE’den bağımsız olduğunu sözlerine ekledi. CEO, proje altyapısının halihazırda Starbucks ve Microsoft gibi bir dizi yüksek profilli yatırımcı ve ortak çektiğini vurguladı.

ICE, ilk olarak Bakkt’ın açılış zamanının 2018 yılının Ağustos ayı olacağını duyurmuştu. Şirket daha sonra açılışı 2019’un başlarına ertelediğini bildirdi fakat ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ile devam eden istişareler nedeniyle gecikme yaşandı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com