Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum ve Analiz 04.02

Bazıları kripto para birimlerinin sonunun geldiğini iddaa ederken, Twitter’ın kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin (BTC) için çok yükselişli bir gelecek öngördü. Joe Rogan’la yapılan bir podcast sırasında Dorsey, Bitcoin’i İnternet’in yerel para birimi olarak gördüğünü ve Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun bakış açısını desteklediğini söyledi.

Finder.com.au tarafından yapılan bir ankette, kripto uzmanları Bitcoin’in 2019’da bir dönüş gerçekleştireceğini ve yıl sonuna kadar 7.000 $ ı görebileceğini tahmin ediyor. Ankete katılanlar arasındaki en yüksek tahmin, 2019’un sonuna kadar 9,500 ABD doları ile
Digital Capital Management COO’su Ben Ritchie tarafından yapıldı.


Galaxy Digital Kripto bankası CEO’su Mike Novogratz, kripto fiyatlarının dönüşünün daha uzun sürmesi gerektiğini tweetledi. Ancak, kurumsal oyuncuların piyasayı daha yükseğe taşıyacağından emin.

Kripto para birimlerinin dönüş noktasına geldiğine inanıyoruz. Kritik destek seviyelerindeki bir düşüş ayı piyasasını uzatacak,
olası bir mum direği, keskin bir yükselişi işaret edebilir.

BTC / USD


Bitcoin’de (BTC) küçük çaplı trade işlemler devam etmekte. Boğalar, son iki gündeki fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkaramadı ve bu da zayıflık göstergesi.

Ayılar fiyatı 3.236.09 $ olan kritik desteğe itmeye çalışacak. Bu seviyenin kırılması düşüş trendine devam edecek ve beklentiyi olumsuz yönde etkileyecektir. Düşü yönündeki bir sonraki destek, psikolojik bir eşik olan 3.000 $ ‘dır. Bu seviye de kırılırsa, düşüş 2.600 $ ‘a kadar uzayabilir.

Öte yandan, boğaların 20 günlük EMA’nın üzerinde olması durumunda BTC / USD çifti 50 günlük SMA’ya yükselecektir. En azından birkaç gün devam eden yukarı doğru bir aralık genişlemesi görürsek yükselişe geçeceğiz. Böyle bir hareket, güçlü alım ve trendde muhtemel bir değişiklik olduğunu gösterecektir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Fiyatı 12 Bin Doları Geçti!

Düşüş trendi çizgisi geçen yılın kasım ayının sonundan bu yana sert bir direnç gösteriyor. Bu çizgiden bir koparma daha fazla alım çekecek gibi görünüyor. Düşüş trendi çizgisinin üstünde bir ara ve kapanış (UTC zaman çerçevesi) üzerinde uzun pozisyonlar önerebiliriz.

Dikkat edilmesi gereken yükseliş seviyeleri 4.255 $, üzerinde hareket 4.914.11 seviyesine geriledi. Bu engelin üstünden geçtikten sonra kripto para birimi 5.900 dolara yükselebilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

One thought on “Bitcoin Yorum ve Analiz 04.02

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com